İlimiz Valisi Ahmet Hamdi Nayir, 23-26 Ağustos 2015 tarihleri arasında Güney Kore’de gerçekleşen taekwondo 2. Yıldızlar Dünya Şampiyonasında üçüncü olan taekwondo sporcusu Şefahat Bugan’ı ödüllendirdi.

     Vali Nayir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Osmaneli İlçe Müdür Vekili Şener Öner, Antrenörü Mesur Düş ve taekwondo sporcusu Şefahat Bugan’ı kabulünde; taekwondo 2. Yıldızlar Dünya Şampiyonasında üçüncü olmasının kendilerini ve Bileciklileri gururlandırdığını söyledi. 

   59 Ülkeden, 650 sporcu arasından ülkemize Dünya üçüncülüğünü kazanarak dönen taekwondo sporcusu Bugan’ı tebrik eden Vali Nayir, "Diliyoruz ki bu hayatınızın bir parçası olsun geçici bir heves olmasın. Bu başarılar size daha büyük başarıların yolunu açsın. Yeter bu kadar deyip bırakan kişilerden olmayın,  daha büyük başarılar mutlaka vardır.  Her başarı onun sürdürülmesi için de bir gayret gerektirir.  Ben öncelikle sporcumuzu sonra da onu bu yönde destekleyen ailesini, antrenörümüz, teşkilatımız ve kulüplerimizi verdikleri desteklerden dolayı tebrik ediyorum" dedi.