Teknolojiye Tutkulu Gençler için Heyecan Verici Fırsat: Deneyap Teknoloji Atölyeleri E-Sınav Başvuruları Başladı!

 

Bilim ve teknolojinin geleceği, meraklı ve tutkulu gençlerin ellerinde. Deneyap Teknoloji Atölyeleri, bu gençlerin potansiyellerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyan, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının birlikte yürüttüğü bir proje.

E-Sınav Başvuruları 25 Şubat'ta Sona Eriyor!

104 ilde 104 atölyesiyle Türkiye'nin her köşesini kapsayan Deneyap Teknoloji Atölyeleri'ne katılmak için ilk adım olan e-sınav başvuruları başladı! 7 Şubat'ta başlayan başvurular 25 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.

4, 5, 8,  9. Sınıflardan Tüm Öğrenciler Başvurabilir!

4, 5, 8,  9. sınıf öğrencisi olan tüm teknoloji tutkunları bu heyecan verici projeye başvurabilir.

E-Sınavda Neler Sorulacak?

Matematik, Fen Bilimleri, Algoritma ve Genel Kültür alanlarını kapsayan 40 sorudan oluşan e-sınav 80 dakika sürecek.

E-Sınav Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

28 Şubat - 7 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek sınav için adaylar kendi sınav günü ve saatlerini seçebilecek.

Bilecik'te de Sınav Yapılacak!

Bilecik Gençlik Merkezi'nde oluşturulan sınav salonlarında yapılacak e-sınava katılmak için adayların yanında kalem, kalemtıraş ve silgi getirmeleri gerekiyor. Sınav salonuna su haricinde yiyecek ve içecek sokulması yasak.

Başvurular ve Detaylar için:

  • https://t3kys.com/
  • deneyap.org
  • Bilecik Gençlik Merkezi (0228) 212 16 31

Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nin e-sınavı, Türkiye'nin geleceği için parlak bir adım. Bu fırsatı kaçırmayın, hemen başvurun!

Heyecan Verici Bir Eğitim Süreci Gençlerimizi Bekliyor!

E-sınavı başarıyla geçen adaylar, Çevrim İçi Eğitim ve Görev Tamamlama aşamasına geçecek. Bu aşamayı da başarıyla tamamlayan adaylar ise Uygulama Sınavı'na davet edilecek. Tüm aşamaları başarıyla tamamlayan adaylar, Deneyap Teknoloji Atölyeleri'nde robotik, kodlama, 3D tasarım, Yapay Zeka ve daha birçok alanda eğitim almaya hak kazanacaklar.

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Yasin ÖZDEMİR’den Gençlerimize Çağrı:

“Bilecik'te Teknolojinin Geleceğini Birlikte Yazalım!”

“Bilecik Gençlik Merkezimizde bulunan Deneyap Teknoloji Atölyeleri'ne katılarak hem kendi becerilerinizi geliştirdiğiniz hem de ülkemizin teknolojik gelişimine katkıda bulunacağımız bu eğitimde siz gençlerimizin başvurularını bekliyoruz.“