Taekwondocularımız Başarılarına Devam Ediyor.
               Ali Osman ÜSTÜN-Ceren TUNA Türkiye 3.sü

         6-8  Temmuz Yıldızlar Taekwondo Türkiye Şampiyonasın da +41 kg da Türkiye 3.sü olan Ali Osman ÜSTÜN ve +59 kg da Türkiye 3.sü olan Ceren TUNA, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan YILDIZ tarafından ödüllendirildi. 

         Dodurga Belediye Başkanı Selim TUNA,Türkiye 3.sü olan Ali Osman Üstün, Türkiye 3.sü olan Ceren TUNA ve Antrenör Gökalp YILDIZ’ı makamında kabul ederek sevinçlerine ortak olan İl Müdürü Yıldız:

         “Dodurga Beldemizde Taekwondo branşımıza çok büyük bir ilginin olduğunu ve sporcularımızın büyük bir başarı yakaladığını ifade ederek, Bu branş ta Sporcularımızın ilimizi en iyi şekilde temsil etmesinden dolayı büyük gurur duyduğunu ifade ederek sporcularımızı  tebrik etti.

         Bu başarının kazandırılmasında sporcularımız  hiçbir engel tanımadan azimli, gayretli çalışmaları olduğunu ifade eden İl Müdürü YILDIZ, En büyük emeğin ise , başarılı antrenörümüz Gökalp YILDIZ olduğunu söyledi.Emeklerinden dolayı teşekkür ederek antrenörümüzü tebrik etti. Dodurga Beldemizde Taekwondo branşının gelişmesinde ve bu başarıların elde edilmesinde ve spora vermiş oldukları desteklerden dolayı Dodurga Belediye Başkanı Selim TUNA’ya  katkılarından dolayı teşekkür etti.

 Konuklarını makamında ağırlayan İl Müdürü YILDIZ, başarılı sporcumuzu ödüllendirdi.