Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak devam eden basketbol kurslarında potanın şampiyonları yetişiyor.

 Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan spor tesislerinde eğitimlerine devam eden sporcularımız, alanında uzman olan antrenörümüz eşliğinde haftanın 7 günü basketbol öğreniyor. Basketbol kursu hafta içi Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe ve Cuma günleri 14.00-18.30 saatleri arasında, hafta sonu ise Cumartesi-Pazar günleri 10.00-15.30 saatleri arasında Atatürk Spor Salonunda farklı yaş gruplarına göre basketbol antrenörü Aziz TORUN tarafından verilmektedir. 

  Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen kursları ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan YILDIZ, sporcuları izleyerek antrenman sonrası sporcularla sohbet etti.

YILDIZ;

‘‘Gençliğe yapılan yatırımları, aynı zamanda ülkemizin geleceğine yapılan yatırımlar olarak değerlendiriyorum. Gelecek için sizler için çok umutluyum her zaman gurur kaynağımız oldunuz, olmaya da devam ediyorsunuz. Gideceğiniz yoldan eminseniz, engeller dinlenme noktanız olmaktan öteye gidemez. Bu düşünceyle hareket ederseniz göreceksiniz ki aldığınız sonuçlar rastlantı değil çalışmalarınızın sonucu olacaktır’’ diyerek sporculara çalışmalarında başarılar diledi.