Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2015 Eylül ayı personel bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı İl Müdürü Aslan YILDIZ nezaretinde, Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Şube Müdürleri ve kurum personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda öncelikli gündem maddesi İl Müdürü YILDIZ’ın göreve başladığı tarihten itibaren olan zaman zarfında kurumun çalışma sistemi, huzurlu bir çalışma ortamı sağlanması ve durum değerlendirmesi oldu.  Spor İl Müdürü YILDIZ toplantının genel durum ve başarı değerlendirmesini şöyle yaptı:

      ‘‘ Yaklaşık olarak 3 aydır beraber çalışıyoruz. Bu 3 aylık zaman zarfında sizlerle ikinci toplantım. Toplantılarımızı devamlı olarak gerçekleştireceğiz. Toplantı yapmamızdaki temel neden; kurmak istediğimiz sistemde huzurlu, birlik beraberlik içinde, planlı programlı verimli bir çalışma ortamı sağlamaktır. Bizler nasıl Şube Müdürlerimizle sürekli toplantı yaparak bir araya geliyorsak sizlerde birimlerinizde  toplantılar yapın sorunlarınızı dile getirin, nasıl daha verimli çalışabileceğiniz konusunda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunun. Biz burada bir aileyiz birbirimizin sevinçleriyle güleceğiz, üzüntüleriyle dertleneceğiz birlik beraberlik içerisinde birbirimize kenetleneceğiz. Burada spor adına yapılacak çok iş var sizlerin destekleriyle Bilecik’i bir spor şehri yapacağız’’ dedi.