Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde çalışmalarına ara vermeden devam eden Atletlerimiz Antrenörleri Mert MORALI eşliğinde 25-26 Nisan 2015 tarihinde Edirne’de düzenlenen Okullar Arası Küçükler Atletizm Grup Şampiyonasına katılmıştır.

       Şampiyona sonucunda Bozüyük Yavuz Sultan Selim Orta Okulu öğrencileri 4. Olarak İlimize kupa kazandırmışlardır. Erzurum’da 4-5 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan Okullar Arası Atletizm Finallerine gitmeye hak kazanmışlardır.

      Branşlarında dereceye giren sporcularımızdan Yasin SOSA 100m. 13.81 sn. Ve Yüksek atlama 1.32 3. cü Uzun Atlama Branşında  4m. 65cm atlayarak Burak BİRGÖL  3.CÜ,  2-3 Mayıs tarihinde Eskişehir’de  gerçekleşen Okullar Arası Yıldızlar Atletizm Grup Şampiyonasında yarışan sporcumuz Hayriye Nur ARI 100m. Engelli koşuda 17.02 saniyelik derecesi ile müsabakada2.olarak 30 Mayıs 2015 tarihinde Mersin’de yapılacak olan müsabakaya katılmaya hak kazanmıştır.        

 

    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Antrenörümüzü ve Sporcularımızı tebrik ederek başarılarının devamını dileriz.