İstanbul Ataköy Kapalı Atletizm Spor Salonu’nda düzenlenen Büyükler Atletizm Balkan Şampiyonası Milli Takım seçmeleri tamamlandı. 20-21 Ocak 2024 tarihleri arasında başlayan toplam 419 sporcunun katıldığı müsabakalarda sporcular dereceye girerek milli takıma seçilmek için ter döktü.

Düzenlenen müsabakalarda dereceye giren sporcumuz Hayriye Nur ARI uzun atlama dalında birinci, üç adım atlama dalında ikinci olarak 10 Şubat 2024 tarihinde yine İstanbul Kapalı Atletizm Spor Salonu’nda Balkan ülkeleri sporcularının katılımıyla düzenlenecek olan Büyükler Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Sporcuların büyük emeklerle başarıya ulaştığını vurgulayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir bu başarılarla haklı bir gurur duyduklarını ifade etti. İl Müdürü Özdemir konuşmasında, “Yapılan antrenmanlar ve verilen emeklerin karşılığı olarak ulusal ve uluslararası düzeyde sporcularımız başarılarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. Eminim ki sporcumuz Hayriye Nur ARI, Ülkemizi İstanbul’da yapılacak Büyükler Balkan Şampiyonasında da başarıyla temsil edecek. Sporcumuzu tebrik ediyor ve Şampiyonada başarılar diliyorum.'' dedi.