Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İstasyon Spor Salonunda İl Müdürü Aslan Yıldız’ın başkanlık ettiği Yıldız Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakaları teknik toplantısına 29 İlden gelen antrenörler ve hakemler katıldı.

                Güreş Türkiye Şampiyonası  Grup Müsabakalarında 29 ilden toplam 474 sporcu katılacaktır.

                Teknik Toplantıya Katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız;

“Milli Sporumuz Güreş Camiasının değerli yöneticilerini ,Antrenörlerini , Hakemlerini ve sporcularımızı Dirilişin, Kuruluşun ve Kurtuluşun simge şehri Bilecik’imizde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek Güreş müsabakalarının Kazasız belasız sağlıklı ve başarılı bir şekilde sonuçlandırılmasını temenni etti.  Düzenli ve disiplinli çalışmalar sonucu Ata Sporumuzu en iyi şekilde temsil edeceğinize ve Ay Yıldızlı bayrağımızı uluslar arası arenada dalgalandıracağınıza, İstiklal Marşımızı Taha Akgül, Rıza Kayalp ve Hamza Yerlikaya gibi tüm dünyaya duyuracak sporcular yetiştireceğinize can-ı  gönülden inanıyorum.  Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığına ilimize böyle güzel bir organizasyonu verdiklerinden dolayı teşekkür ederim. Dedi.

Müsabakalarda görev alacak hakem ,antrenör ve sporculara başarılar dileyerek , birlik ve beraberlik içerisinde sağlıklı, başarılı güzel bir şampiyona olmasını temenni ediyorum”.dedi