ATLETİZM’DE BÜYÜK BAŞARI

                    Atletler Bilecik’i Madalya’ya Boğdu                                                

                                                                       

         Temmuz Ayında   İzmir’de düzenlenen 16 Yaş Altı Naili MORAN Türkiye Şampiyonasın  da;

         Edanur KORKMAZ  15 yaş kızlar-300 metre engelde 44.94 saniyelik derecesiyle Türkiye 1.si ve 15 yaş kızlar-80 metre engelde 12.43 saniyelik derecesiyle Türkiye 1.si,

          Hayriye Nur ARI  15 yaş kızlar-3 adım atlamada 10.78 santimetrelik derecesiyle Türkiye 1.si ve 15 yaş kızlar-Uzun atlamada 5.17 santimetrelik derecesiyle Türkiye 1.si,

          Yasin SOSA  14 yaş erkekler-100 metre engelde 14.63 saniyelik derecesiyle Türkiye 1.si ve  14 yaş erkekler-3 adım atlamada 12.73 santimetrelik derecesiyle Türkiye 1.si,

          Recep Yasin AKDAŞ 13 yaş erkekler-Disk atmada 31.81 santimetrelik derecesiyle Türkiye 1.si olarak büyük bir başarıya imza atmışlardır.

         Şampiyonlarımız ve Atletizm Antrenörlerimiz Mert MORALI  ve Sercan OCAK tarafından Bozüyük ve Osmaneli ilçelerimizde büyük bir gayret ve özveriyle Atletizm çalışmalarımız sürdürülmektedir.

         Türkiye 1.si olan Edanur KORKMAZ, Hayriye Nur ARI, Yasin SOSA, Recep Yasin AKDAŞ  ve Antrenör Mert MORALI ve Antrenör Sercan OCAK’ı makamında kabul ederek sevinçlerine ortak olan İl Müdürü YILDIZ:

         “ Kişinin koşu, atlama, atma ve yürüyüşe dayanan, fiziki performansı devam ettirme ve geliştirme gayesini güden beden eğitimi ve spor  çalışmalarının bütünü olan Atletizm branşı İlimizin en başarılı branşlarından birisi. Bu branş ta Sporcularımızın  ilimizi en iyi şekilde temsil etmelerinden  dolayı büyük gurur duyduğunu ifade ederek sporcularımızı  tebrik etti.

         Bu başarının kazandırılmasında sporcularımızın  hiçbir engel tanımadan azimli, gayretli çalışmaları olduğunu ifade eden İl Müdürü YILDIZ, En büyük emeğin ise  ilimizin başarılı Antrenörleri Sercan OCAK ve Mert MORALI olduğunu söyledi.Emeklerinden dolayı teşekkür ederek antrenörlerimizi tebrik etti. Konuklarını makamında ağırlayan İl Müdürü YILDIZ, başarılı sporcularımızı ödüllendirdi.