Gençlik ve Spor Bakanlığımız başlatmış olduğu tesisleşme hamleleri ile İlimizde bir büyük yatırım daha halkımızın hizmetine sunuluyor. Bakanlığımız tarafından 9.877.000,00 TL ödenek ayrılan ve 2017 yılında ihale edilerek yapımına başlanan Bozüyük 1500 Kişilik Spor Salonu, kalan imalatlarının tamamlanması ile Şubat Ayının son haftasında halkımızın hizmetine sunulacak.

Bozüyük Çarşı Mahallesinde inşa edilen salon modern görüntüsü ile halkımızın hizmetine sunulacak. 1500 kişi seyirci kapasitesine sahip olacak salonda, bir fitness salonu, bireysel sporlar için iki antrenman salonu ve takım sporlarının yapılmasına uygun nizami parke zemin yer alıyor. Çok amaçlı işlevselliğe sahip tesiste ayrıca otopark, bay-bayan hakem odaları, seyirci tuvaletleri, personel odası ve ofisler yer alıyor. Kalan imalatların tamamlanıp kabul işlemlerinin gerçekleştirilmesinin ardından açılışı yapılacak tesiste Bozüyük İlçe Müdürlüğümüz hizmet verecek.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yasin Özdemir yapımı devam eden salon inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Şentürk  “Son seviyedeki imalatların tamamlanması ile Şubat Ayında hizmete açmayı planladığımız tesis Bozüyük Halkı ve Türk Sporuna hayırlı olsun” dedi.