Bilindiği üzere, Çin’in Wuhan Kentinde başlayarak dünyayı tehdit eden ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından “Pandemi” olarak ilan edilen yeni tip Koronovirüs (Covid-19) birçok tedbiri ve kısıtlamaya neden olmuştur. Hareketsiz yaşamın etkilerini en aza indirmek amacı ile Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından 81 ilde online fiziksel aktivite kursları planlamıştır. İl Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilecek kurslar 04.05.2020 Pazartesi Gün’ü başlayacaktır.

Antrenörlerimiz eşliğinde ev tarzı spor, fitness ve pilates kategorilerinde online gerçekleştirilecek kursların haricinde psikolojik danışma hizmeti de sağlanacaktır. Kurslarımıza katılım göstermeniz ise oldukça basit. Tek yapmanız gereken İl Müdürlüğümüz sosyal medya hesaplarını takip etmek ve  youtube kanalına abone olmak.

Kurslar Hangi Gün ve Saat Kaçta?

Pazartesi

15.00

Derya Kutluçakır ile Pilates

Salı

15.00

Mustafa Torun ile Ev Hali Spor

Perşembe

15.00

Fatih Savak ile Fitness

Cuma

15.00

Spor Psk. Yasemin Tekin ile Psikolojik Danışma

 

 


Youtube Kanalına Nasıl Abone Olabilirim?

Organizasyonlarımıza ait en güncel bilgi ve haberleri resmi sosyal medya hesaplarımızdan yayımlamaktayız. Gelişmelerden kolayca haberdar olabilmek için youtube kanalımızdan önce twitter (@bilecikgsim) ve facebook sayfalarımızı takip etmeyi unutmayın. Youtube kanalımıza abone olmanız ise oldukça basit, youtube uygulamasının arama butonuna “bilecikgsim” yazıp çıkan kanala “abone ol” demeniz yeterli. Programlardan hemen önce online kurslarımıza ait linklerimizi twitter adresimiz üzerinden takipçilerimiz ile paylaşılacak ve kursa katılmak için tıklamak yeterli olacak. Sağlıklı günlerde görüşmek dileği ile sağlık ve afiyet dileriz.