Bilecik Valisi Sayın Bilal ŞENTÜRK, Vali Yardımcısı Rahmi KÖSE ile beraber kurumumuza ziyaret gerçekleştirerek Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan YILDIZ'dan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri, Gençlik Hizmetleri ve Yurt Hizmetleri konularında brifing aldı. Yapılan görüşmede Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görevli şube müdürleri de hazır bulundu.

Valimiz Sayın Bilal ŞENTÜRK daha sonra Atatürk Spor Salonu, Tenis Kortu, Şeyh Edebali Stadı ve Bilecik Sentetik Sahasında incelemelerde bulunarak burada antrenmanlarını sürdüren badminton, okçuluk, atletizm ve kız futbol takımı ile bir araya geldi ve çalışmalarına eşlik etti.

Daha sonra Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda incelemelerde bulunan Sayın Valimiz ŞENTÜRK, halter salonunda çalışmalarına devam eden haltercilerimiz ile bir süre sohbet etti.

Gençlik Merkezimizde incelemelerde bulunan Valimiz Sayın Bilal ŞENTÜRK, has odada gençler ile buluşup bir söyleşi gerçekleştirdi. Burada gençlerimize tecrübelerini aktaran Sayın Valimiz ŞENTÜRK'e genç gönüllü öğrencilerimiz tarafından yapılan el emeği bir ürün hediye edildi.