İklim Metin ve Buğlem Heybetoğlu Göğsümüzü Kabarttı

Bu hafta hem Yıldız Bayanlar Çoklu Taekwondo Avrupa Oyunlarında hem de Minikler Türkiye Judo Şampiyonasında iki genç sporcumuz İklim Metin ve Buğlem Heybetoğlu gösterdikleri performansla büyük başarı elde ettiler.

İklim Metin, Yıldız Bayanlar Çoklu Taekwondo Avrupa Oyunları'nda Bronz Madalya Kazandı.

24-26 Mayıs tarihleri arasında 37 ülkeden 1600 sporcunun katıldığı Yıldız Bayanlar Çoklu Taekwondo Avrupa Oyunları'nda sporcumuz İklim Metin, 55 kilogramda bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Metin, turnuva boyunca sergilediği etkileyici performansıyla rakiplerini geride bırakarak bronz madalyaya uzandı.

Buğlem Heybetoğlu ise Minikler Türkiye Judo Şampiyonası'nda Bronz Madalyanın Sahibi Oldu.

70 İlden 1430 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Minikler Türkiye Judo Şampiyonası'nda 57 kilogramda yarışan sporcumuz Buğlem Heybetoğlu ise Türkiye 3.sü olarak büyük bir başarıya imza attı.

Heybetoğlu, bu şampiyonadaki başarısıyla 29-30 Haziran tarihleri arasında Kuzey Makedonya'da gerçekleşecek Minikler Balkan Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Başarılarının Devamını Diliyoruz!

Hem İklim Metin'e hem de Buğlem Heybetoğlu'na bu önemli başarılarından dolayı tebriklerini ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, "Bilecik 'te yaptığımız çalışmalar neticesinde müsabakalarda elde ettiğimiz başarılara her hafta yenisi ekleniyor. Bu hafta bizleri gururlandıran sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. " dedi.