MİLLİ SPORCULARIMIZDAN VALİ BÜYÜKAKIN’A ZİYARET

Vali Tahir Büyükakın,Avrupa Tekvando Birliği (WTE) tarafından Kıbrıs Rum Kesiminin Larnaka şehrinde düzenlenen Avrupa Gençler Tekvando Şampiyonasında Avrupa üçüncüsü ve beşincisi olan sporcuları kabul etti. 

 

Vali Büyükakın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü Başkanı Hayati Kaba, antrenörler Mesur Düş ve Gökalp Yıldız ile tekvando milli sporcular Edanur Koç ve Mehmet Oral'ı kabulünde, aldıkları derecelerle gurur veren sporcuları kutlayarak, başarılarının devamını diledi. 

 

Sporcularla gurur duyduklarını ve daha üst dereceler almaları için çalışmalarını disiplinli bir şekilde devam ettirmeleri tavsiyesinde bulunan Vali Büyükakın, ''Müsabakalarda yaptıkları hataları tekrar izleyerek, hataları telafi etmeleri gerekir. Hataları görerek, öğrenmek önemli. Spor gönül ve sevme işi. Spora küçük yaşta başlayan çocuklarımız başarılı olacaktır. Sporcuda önemli konu disiplin. Disiplinli bir sporcunun başarı elde etmemesi mümkün değil veya şansızlıktır. Hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonlukları olmasını temenni ediyorum.'' ifadesinde bulundu.