Kick Boks’tan Büyük Başarı

                                                   Veysel PİLİÇ Türkiye 3.sü

                                                                       

20-26 Temmuz  Şehit Ömer Halisdemir anısına Niğde’de düzenlenen Büyükler,Gençler,Yıldızlar Kick Boks Türkiye Şampiyonasın da +81 kg da Türkiye 3.sü olan Veysel PİLİÇ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız tarafından ödüllendirildi. 

Pazaryeri Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Sedat BÜYÜK,Bilecik Kick Boks İl Temsilcisi İsmail ÖZDİL,Türkiye 3.sü olan Veysel PİLİÇ ve Antrenör Fehmi PİLİÇ’i makamında kabul ederek sevinçlerine ortak olan İl Müdürü Yıldız:

“Pazaryeri ilçemizde çalışmalarını sürdüren Kick Boks branşı İlimizin başarılı branşlarından birisi. Bu branş ta Sporcumuzu  ilimizi en iyi şekilde temsil etmesinden dolayı büyük gurur duyduğunu ifade ederek sporcumuzu  tebrik etti.

Bu başarının kazandırılmasında sporcumuzun  hiçbir engel tanımadan azimli, gayretli çalışmaları olduğunu ifade eden İl Müdürü Yıldız, En büyük emeğin ise ,ilimizin başarılı antrenörü Fehmi PİLİÇ olduğunu söyledi.Emeklerinden dolayı teşekkür ederek antrenörümüzü tebrik etti. Pazaryeri ilçemizde Kick Boks branşının gelişmesinde ve bu başarıların elde edilmesinde ve spora vermiş oldukları desteklerden dolayı İlçe Kaymakamı,Belediye Başkanı ve Halk Eğitim Müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür etti.

 Konuklarını makamında ağırlayan İl Müdürü Yıldız, başarılı sporcumuzu ödüllendirdi.