Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İstasyon Spor Salonu’nda Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ın başkanlık ettiği teknik toplantıya çeşitli illerden gelen antrenörler ve hakemler katıldı.

   Anadolu Yıldızları Ligi Hentbol çeyrek final müsabakalarında 15 ilden toplam 360 sporcu mücadele edecek olup, 8 hakem ve 2 gözlemci görev alacaktır.

   Gerçekleştirilen toplantıda kız ve erkeklerde çekilen fikstür sonucunda gruplar belli oldu.

   Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Final müsabakalarının teknik toplantısına katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız;

    ‘‘ Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen ANALİG Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması gibi amaçlarla oluşturulmuştur. Bu amaçlar doğrultusunda spor sayesinde çocuklarımız farklı yerler görerek sağlıklı ve güzel bir şekilde yetişeceklerdir. Gençler geleceğimizdir bunun bilinciyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Gençlere yapılan yatırım her zaman geleceğe yapılan yatırımdır’’ dedi.

    Müsabakalarda görev alacak hakem, antrenör ve sporculara başarılar dileyerek, birlik ve beraberlik içerisinde sağlıklı, başarılı güzel bir şampiyona olmasını temenni ediyorum’’ dedi.