Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) projesi Türkiye’nin yıldız adaylarını buluşturmaya devam ediyor.

   Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst gruba katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması gibi hedefler doğrultusunda hayata geçirilen ANALİG, 2016-2017 sezonu Atletizm, Basketbol, Badminton, Cimnastik, Hentbol, Masa Tenisi, Taekwondo, Voleybol, Judo, Karate, Yüzme, Kayak, Buz Hokeyi, Buz Pateni ve Su Topu branşlarında 81 ilden sporcuların katılımıyla Anadolu Yıldızlar Ligi gerçekleştirilmektedir.

   Proje kapsamında 21-22 Ocak 2017 tarihleri arasında Muğla’da düzenlenecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup Müsabakalarında İlimizi temsilen Masa Tenisi takımımız müsabakalara katılacaktır. Sporcular 10 İlin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Masa Tenisi müsabakalarında İlimizi temsil edecektir.

   Müsabaka öncesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız sporcuları makamında ağırlayarak sporculara katılacakları müsabakalarda başarılar diledi.