Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi olan ‘‘Damla Projesi’’ gönüllüleri görkemli bir veda programı ile ilimizden ayrıldılar.

Gerçekleştirilen veda programına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Metin Ayvazoğlu, Bozüyük Saffet Şeker Kız Yetiştirme Yurdu Müdüresi Selcan Poyraz, Gençlik Merkezi Müdür V. Hasan Kocatepe, Bozüyük İlçe Müdürü Erol Dübek, Sosyal Çalışmacı Merve Kavak, Eğitmen İlyas Tan, Damla Projesi Gönüllüleri ve Saffet Şeker Kız Yetiştirme Yurdu gençleri katıldı.

Program ikramların kabulünden sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ın açılış konuşması ile başladı. İl Müdürü Yıldız konuşmasında;

‘‘Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen Damla Projesi’nin Kuruluş ve Kurtuluş’un ili Bileciğimizde uygulanmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve proje sorumlularına böyle anlamlı bir projeden dolayı teşekkür etti.

Damla mesabesindeki bu gönüllülük çalışmalarının büyüyerek bu cennet vatanımıza çok büyük şeyler katacağını söyleyerek tüm gençlerimize ve bu anlamlı projeye destek verenlere teşekkür etti.’’

İl Müdürü Yıldız’ın konuşmasının ardından proje gönüllüleri tarafından hazırlanan tiyatro gösterimi yapıldı. İlimizde gezilip görülen yerlerde fotoğraf çeken proje gönüllüleri veda programında çektikleri fotoğraflarla yarışma düzenlediler. En güzel fotoğrafı çeken birinci oldu.

Program sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Metin Ayvazoğlu’na, Proje Sorumlularına ve Proje Gönüllülerine Osmanlı arması ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Program hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.