Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ''Ramazan Ayı Spor Etkinlikleri'' İlimizde gerçekleştirilen çeşitli branşlardaki faaliyetler ile devam ediyor.

    Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Ramazan Ayı Spor etkinlikleri, 11 Haziran 3 Temmuz tarihleri arasında hafta sonları Ramazan ayı boyunca gençler, büyükler ve veteranlar kategorilerinde; voleybol, badminton ve basketbol branşlarında Bilecikliler ramazan ayına özel spor etkinliklerine katılma fırsatı buluyor.

    Ramazan Ayı Spor Etkinlikleri'nin önemini vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yıldız;

    ”Gençlere ve ailelerine sporu sevdirmek amacıyla, “Ailemle Spor Yapıyorum” ve “Ramazan Ayı Spor Etkinlikleri” projeleri düzenlenerek ailelere farklı birçok branşta spor yapma imkânı sunuluyor. Hafta sonları gençler (15-18), büyükler (19-30) ve veteranlar (31 yaş üstü) olmak üzere basketbol, badminton ve voleybol branşlarında Ramazan Ayı boyunca spor etkinlikleri düzenleyerek daha sağlıklı bir yaşam adına daha fazla spor yapılmasını hedefliyoruz. Spor yapmak isteyen tüm sporsever Bilecik halkını Ramazan ayı boyunca gece de açık olacak olan tesislerimizde spor yapmaya davet ediyorum” dedi.