Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2016 yılı Haziran ayı antrenör bilgilendirme, İl Spor Merkezleri, Okul Sporları ve Anadolu Yıldızlar Ligi değerlendirme ve koordinasyon toplantısı İl Müdürü Aslan Yıldız başkanlığında gerçekleştirildi.

    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İstasyon spor salonun da gerçekleştirilen toplantıya şube müdürleri, kadrolu, sözleşmeli ve hizmet alımı olarak görev yapan antrenörler katıldı.

    2016 yılı Haziran ayı antrenör planlama toplantısında öncelikli gündem maddesi İl spor merkezleri ve engelliler il spor merkezleri oldu. 2016 yılında gerçekleştirilen okul sporları ve Anadolu Yıldızlar Ligi projelerine katılım ve başarı değerlendirmeleri yapıldı. Ailemle Spor Yapıyorum projesi kapsamında yapılan, yapılacak olan çalışmalar, antrenörlerimizin başarı durumları değerlendirildi.

    İl Müdürü Yıldız;

    İl Spor Merkezleri ve Engelliler İl Spor Merkezleri projesi kapsamında antrenörlerimiz İl ve İlçelerimizi tarayarak gençlerimize İl Spor Merkezleri tanıtım afişlerini sunmuş, çalışmalar hakkında detaylı bilgiler vermişlerdir. İl Spor Merkezlerimize katılımlar her sene katlanarak artmaya devam ediyor. Gençlerimizin çocuklarımızın spor yapmaları için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Onların spor kültürü ile yoğrularak kötü alışkanlıklardan ve sokaklardan kurtulmaları en büyük hedefimiz bu konuda en büyük görev antrenörlerimize düşüyor. İl Spor Merkezlerimize ve Engelliler İl Spor Merkezlerimize tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi bekliyoruz.

    Ailemle Spor Yapıyorum projesinin açılışını yoğun katılım ile gerçekleştirdik. Ailelerimizden projeyle alakalı çok olumlu yorumlar aldık. Ailemle Spor Yapıyorum projesi kapsamında tüm branşlarda ailelerimizi tesislerimizde görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

     Toplantı, Bilecik sporunun her branşta zirveye taşımak için yapılacak gerekli çalışma, program ve ihtiyaçların belirlenmesi ile tamamlandı.