‘‘Bende Spor Yapacağım’’ projesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Spor Kulübünün hazırlamış olduğu bir proje olup, Spor Bakanlığımız tarafından onaylanarak faaliyete geçmiştir.

     ‘‘Bende Spor Yapacağım’’ projesinin amacı, gençlerin bisiklet sporu yaparak, sporun takım ruhu, yardımlaşma, dayanışma, heyecan duyma, centilmence rekabet etme gücü kullanılarak, elit sporcu yetiştirilmesi ve model alma yöntemi ile sosyal uyum ve topluma entegrasyonlarının sağlanmasıdır.

     Proje kapsamında bisiklet sporu yapan öğrencilerimiz, 27-28 /05/ 2016 tarihleri arasında Konya İlinde Hazreti Mevlana Müzesi mevkiinde bisiklet dostluk turuna katılacaklardır. Ayrıca Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi’nde bisiklet sporu yapan gençler ile buluşup tanışarak dostluk köprüsü kuracaklardır.

    Gerçekleştirilecek olan program dahilinde Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen; Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Proje Koordinatörü Sevcan Akıncı, Proje üyeleri ve Proje kapsamındaki 32 sporcu ile birlikte ziyaret edilmiştir.