Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Okul Sporları 2016 yılı faaliyet programında yer alan Okullararası Yıldızlar Judo Grup müsabakaları 26-27 Mart 2016 tarihleri arasında Kütahya’da gerçekleştirildi. İki gün çekişmeli maçlara sahne olan müsabakalarda 12 İlden yaklaşık olarak 200 sporcu mücadele etti.

    Judo takımımız Bilecik ili olarak 2 sporcu ile müsabakalara katılarak, İlimizi en güzel şekilde temsil etmişlerdir. 59kg.da Cahit Berke Taşatan Okullararası Yıldızlar kategorisinde Grup 3’üncüsü olarak Bilecik’imizin gururu olmuştur.

    Çalışmalarına büyük bir titizlikle devam eden Cahit Berke Taşatan aldığı bu önemli derece sayesinde 21-22 Mayıs 2016 tarihinde Kırşehir İlinde düzenlenecek olan Okullar Arası Judo Türkiye Şampiyonası finallerinde İlimizi temsil etmeye hak kazanmıştır.

    Başarılı sporcuyu ve Antrenörü Alkan Alayızdız’ı makamında kabul eden Spor İl Müdürü Yıldız;

    ‘‘Judo, İlimizde son zamanlarda büyük hamleler yaparak kısa sürede gençlerimizin ilgi odağı haline gelmiş, her geçen gün güçlenerek daha sağlam adımlarla başarı çıtasını yükseltmeye devam eden bir branşımızdır.

     Sporcumuz Cahit Berke Taşatan’ı ve Antrenör’ü Alkan Alayıldız’ı can-ı gönülden tebrik ediyor, 21-22 Mayıs 2016 tarihleri arasında Kırşehir İlinde düzenlenecek olan Okullar Arası Judo Türkiye Şampiyonası Finallerinde başarılar diliyorum’’ dedi.