Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) projesi Türkiye’nin yıldız adaylarını buluşturmaya devam ediyor.

    Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst Gruba katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması gibi hedefler doğrultusunda hayata geçirilen ANALİG, 2015-2016 sezonu Atletizm, Basketbol, Badminton, Masa Tenisi, Taekwondo, Cimnastik, Hentbol, Voleybol, Judo, Karate, Yüzme ve işitme Engelliler Futbol branşlarında 81 ilden sporcuların katılımıyla Anadolu Yıldızlar Ligi gerçekleştirilmektedir.

    Proje kapsamında 23-24 Ocak 2016 tarihleri arasında Manisa’da düzenlenecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi Karate Grup Müsabakalarında İlimizi temsilen başarılı sporcumuz İsmet Durmuş müsabakalarda ter dökecek. 10 İlin katılımıyla gerçekleştirilecek olan müsabakalarda sporcumuz ilimizi temsil edecek.

    Müsabaka öncesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan YILDIZ sporcuları makamında ağırlayarak sporculara katılacakları müsabakalarda başarılar diledi.