Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2015 Kasım ayı antrenör bilgilendirme, değerlendirme ve koordinasyon toplantısı İl Müdürü Aslan YILDIZ nezaretinde, Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Şube Müdürleri ve antrenörlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

     Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yeni hizmete giren Spor Salonunda gerçekleştirilen toplantıda öncelikli gündem maddesi antrenörlerdeki genel durum ve başarı değerlendirmesi oldu.
Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde Kadrolu, Sözleşmeli, Hizmet Alımı ve Fahri olarak görev yapan antrenörlere yönelik düzenlenen toplantıda, antrenörlere branşlarla ilgili çalışma programları, antrenörlerin sporcu sayıları, İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen sportif faaliyetlerde gösterilen genel durum, ve başarı değerlendirmesi yapıldı.

     Spor İl Müdürü YILDIZ toplantıda antrenörlerle yaptığı konuşmasında;
     ‘‘Burada bir araya gelmemizdeki temel amaç başarılı antrenörlerimizi dinleyerek örnek teşkil etmesi açısından diğer antrenörlerimizin de kendi branşlarında bu başarıyı uygulayabildikleri ölçüde uygulamalarını sağlamaktır. Sizler Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün genel anlamıyla Gençlik ve Spor Bakanlığının en asli unsurlarısınız ve hammaddeniz insan. Buda sizlerden beklentimizin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Çalışmalarınızda alt yapıyı siz oluşturun biz de her konuda sizin önünüzü açalım ama alt yapıyı oluşturacak olan sizlersiniz. Mazeretlere sığınacak vaktimiz yok artık çalışmak ve başarılı olmak vaktidir’’ dedi.