Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Gençlik Merkezi tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Salonu’nda etkinlik düzenlendi.

      Kutlu Doğum Haftasının, toplumumuzda Peygamber Efendimize duyulan sevgi ve bağlılığın kuvvetlenmesine, aramızdaki saygı, kardeşlik, dayanışma duygularının olgunlaşmasına vesile olabilmek için düzenlediğimiz programımız gençlerimiz ve halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

     Programımız Bilecik İl Müftüsü Sayın Necati AKKUŞ’ un günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. Kuran-ı Kerim Tilaveti ve ney dinletisi ile devam etti. 

        Kuran-ı Kerim yarışmasında dereceye giren kız ve erkek öğrencilerimize Vali Yardımcımız Sayın Mehmet TAŞDÖĞEN tarafından hediyeleri verildi. Ardından katılımcılara yapılan ikramlarla programımız sona erdi.

     Kutlu Doğum Haftasında “Peygamber Efendimizi ve Birlikte Yaşama Ahlakı” temasını gündeme getirmemize yardımcı olan başta İl Müftümüz Sayın Necati AKKUŞ’a, programa katılan üyelerimize ve gençlerimize teşekkür ederiz.