Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce yürütülen “KOŞABİLİYORKEN KOŞ” projesi kapsamında “GÖK KUŞAĞI KADINLARI”  oluşumu, İl Müdürlüğümüz Antrenörü Songül BAŞ’ ve diğer bayan Antrenörlerimiz eşliğinde Bilinçli Spor, Aralıksız Antrenman sloganıyla 3. yıllarını dolduruyor.

İl Merkezimizden yaklaşık 25, Bozüyük ilçemizden ise yaklaşık 30 bilinçli hanımın katılım sağladığı spor ve sosyal etkinliklerden memnuniyetini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Lütfi DOYUK sizlerin bu istek ve azmi beni ziyadesiyle mutlu ediyor bu oluşum çok elit ve örnek bir nitelik teşkil ediyor, Ailelerin, özelliklede annelerin spor bilinci ve spor kültürüne sahip olması çocuk ve gençlerimizin spora yönlenmesinde büyük önem taşıyor, böylelikle ilimizi ulusal ve uluslar arası arenada başarı ile temsil edebilecek Milli Sporcu adayı çocuk ve gençlerimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz Antrenörlerince yetiştiriliyor dedi. Akabinde Gökkuşağı Kadınlarının Beslenme ve Antrenman programlarını tutmaları için blok notları, spor egzersizlerinde kullanmaları için temin edilen step tahtaları ve pilates toplarını hanımlara hediye etti.

Gökkuşağı Kadınları gurubu adına söz alan Yıldız TEZİL’ İl Müdürümüze başlamış oldukları bu yolda kendilerini hiç yalnız bırakmadıkları, böyle bir oluşumu sağladıkları ve desteklerini hiç esirgemedikleri için teşekkürlerini iletti ve çiçek sundu.