2014-2015 Sezonu Okul Sporları Faaliyetleri İlimizde 1 Aralık 2014 Pazartesi günü  okullar futbol müsabakaları ve masa tenisi müsabakaları ile başlatılmıştır. Toplamda 18 branşta 61 Ortaokul ve Lisenin katılımları ile müsabakalar devam edecek olup 22 Nisan 2015 tarihinde son bulacaktır. Branşlarında 1. Olan Okul Takımları Grup Müsabakalarına katılarak İlimizi ve okullarını temsil edeceklerdir.

    Okullarımızı ve öğrencilerimizi spora teşvik amaçlı İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğince spora ayrılan bütçemizin bir kısmı ile çeşitli spor malzemeleri temin edilerek okullarımıza katılım belgeleriyle birlikte dağıtımları sağlanmıştır. Organizasyona Sayın Vali Yardımcısı Mehmet TAŞDÖĞEN ,Sayın Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürü Lütfi DOYUK, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Emrah AKPINAR katılmışlardır.

  Organizasyonda Sayın Vali yardımcımız Mehmet TAŞDÖĞEN, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Lütfi DOYUK ve Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Emrah AKPINAR yaptıkları konuşmada;  tüm okullarımıza ve sporcularına bu müsabakalar süresince başarı dileklerini ve spor kuralları içerisinde çekişmeli ama centilmence geçirmelerinin temennisinde bulunmuşlardır.