ADAY LİSTELERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ... ELENEN ADAY LİSTELERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ... 4857 sayılı İş Kanunu, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde, Bakanlığımız taşra teşkilatında çalıştırılmak üzere 11-15 Şubat 2019 tarihleri arasında 3243 işçi alımı için Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla ilana çıkılmış ve KPSS puan şartı aranmayacağı ilanda belirtilen meslek kolları için 27 Şubat 2019 tarihinde noter huzurunda kura çekimi yapılmıştır. Kura çekimi sonucu, sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar asıl ve yedek olarak  belirlenmiştir Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların listesi ve sınav yeri, tarihi ve  saati aşağıda belirtilmiş olup belirtilen listedeki sıraya göre adaylar sınava alınacaktır. Sınava girmeyen adaylar haklarından feragat etmiş sayılacak. Bu ilan tebliğ niteliğinde olup kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır. İlgililere ilanen duyurulur.

      

7 MAYIS 2019 SALI GÜNÜ: Elektrik Tesisatçısı – Gençlik Lideri – Güvenlik – Temizlik(Normal) - Temizlik(Engelli) - Temizlik(Eski Hükümlü)

SINAV YERİ  : İstasyon Spor Salonu

SINAV SAATİ: 09:30

 

8 MAYIS 2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ: Cankurtaran

SINAV YERİ: Kapalı Yüzme Havuzu

SINAV SAATİ: 09:30

NOT : Cankurtaran mülakatına katılacak olan adaylara mesleki bilgi ve beceri ile ilgili uygulama yaptırılacak olup, adayların hazırlıklı olarak gelmesi gerekmektedir.