Dünya, Avrupa ve Olimpiyat Şampiyonu, Asrın Güreşçisi, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcımız Sayın Hamza YERLİKAYA ve Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Sayın Recep Ali ER beyefendiler ilimizi ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundular.

Bakan Yardımcımız Sayın Hamza YERLİKAYA ziyaretlerine Valimiz Sayın Bilal ŞENTÜRK'ü ve Belediye Başkanı Sayın Nihat CAN’ı ziyaret ederek başladı.

Daha sonra Gençlik Merkezimizde özel gereksinimli çocuklarımız ve gençlik merkezi üyeleri, geleceğimizin teminatı gençlerimiz ile bir araya gelerek burada yapılan çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buldular.

Halime Hatun Kız Öğrenci Yurdumuzda öğrenciler ile hasbihal eden Bakan Yardımcımız Sayın YERLİKAYA ve Genel Müdürümüz Sayın ER, İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın diyen Şeyh Edebali Hazretlerinin Türbesini de ziyaret ederek dua ettiler. Burada bulunan Osmanlı Padişahları Tarih Şeridini gezerek bilgi aldılar.

İstasyon Spor Salonunda farklı branşlarda yapılan antrenmanları yerinde inceleyerek çocuklarımıza eşlik eden Bakan Yardımcımız Sayın Hamza YERLİKAYA ve KYK Genel Müdürü Recep Ali ER beyefendiler onların sevinçlerine ortak oldular.