Vali Tahir Büyükakın, Gençlik ve Spor Bakanlığı “Kültür ve Sanat Yarışmaları” kapsamında " Kim Bilir" adı altında gençler arası ‘Türk Müziği-Şiir Okuma-Tiyatro ve Bilgi yarışması sonucu dereceye giren öğrencileri makamında kabul etti.

Vali Büyükakın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Arslan Yıldız, Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Sadoğlu, Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Hanife Kandemir ile Türkiye üçüncüsü olan Refik Aslan Öztürk Fen Lisesi öğrencileri Hulusi Can Selçik, Oktay Yaman, Kaan Batın Kolcu ve matematik öğretmeni Bağdagül Yanardağ’ı kabulünde, başarılarından dolayı tebrik etti.

14 - 17 yaş kategorisinde 23 Nisanda tarihinde düzenlenen etapta Bölge birincisi olarak Türkiye finaline katılmaya hak kazanan ekip, 15 Mayısta tarihinde Ankara'da düzenlenen yarışmada Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

Gençlerle sohbet eden Vali Büyükakın, "Kendilerini içtenlikle tebrik ediyorum. Her zaman canı gönülden inandığım bir şey var, o da gençlerimiz. Onlar istedikleri takdirde her türlü başarıyı elde edeceklerdir. Sevgili Hulusi, Kaan ve Oktay diğer arkadaşlarına örnek olacaklar. Gençlerimiz zamanlarını böylesi kültür, sanat ve spor aktiviteleri ile geçirmeliler." dedi.

Başarılarından dolayı öğrencileri ödüllendiren Vali Büyükakın, öğretmenleri ve ailelerini tebrik etti.