Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks İl Temsilciliği 2017-2018 yılı faaliyet programında yer alan İller Arası Boks Turnuvası İstasyon Spor Salonunda gerçekleştirildi.

İstasyon Spor Salonunda gerçekleştirilen İller Arası Boks Turnuvasına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, 2.Jandarma Eğitim Tugay Komutan Yardımcısı J.Alb. Ali Yıldız, Şube Müdürleri, sporcular, antrenörler ve spor severler katıldı.

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, sporculara hitaben yaptığı konuşmada;

‘‘Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun beşiği, ‘‘İnsanı Yaşatki Devlet Yaşasın diyen’’ Şeyh Edebali’ nin diyarı Ertuğrulgazi’nin sancağı olan Bilecik’imizde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. İller Arası Boks Turnuvasına hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.

Müsabakalarda sportmen ve centilmence mücadele ederek müsabakaları başarılı bir şekilde sonuçlandırmanızı temenni ediyorum.

Müsabakalarda ter dökecek olan tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve hakemlerimize başarılar dileyerek Boks İl Temsilciliğimize ve bu hususta emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hepinize saygılar sunuyorum’’ dedi.
Çekişmeli geçen müsabakalarda ilimizi temsil eden Bilecik boks spor kulübü sporcuları 9 ayrı siklette yarışmıştır dereceleri şöyledir;

Rıdvan Düzgün 38.5 kg’da 1.
Çağrı Berk Mayda 41.5 kg’da 1.
Ömer Can Yüksek 46 kg’da 1.
Burak Sakoğlu 60kg’da 1.
Arda Ayaz 50kg’da 1.
Arda Sipahi 65kg’da 2.
Sefa Kozpınar 57kg’da 2
Alemdar Polat 48kg’da 2.
Ali Murat Erden 66kg’da 2. Olmuştur.
Ev sahipliğini yaptığımız İller Arası Boks Turnuvasının baş hakemliğini Uluslar arası boks hakemi Türkiye Boks Federasyonu Baş Hakemlerinden Kazım Sever yapmıştır. Maçta görev alan diğer hakemler ise; Uluslar arası Boks Hakemi Ali Üre, Uluslar arası Boks Hakemi Ebru Koç, Milli Hakem Merve Uca, Milli Hakem Fatmanur Aydın, Milli Hakem Aydın Boztepe, Aday Hakemler Esra Melek, Kazım Gürkan Güroğlu ve Gülşah Mayda görev yapmışlardır.

Çeşitli İllerden İlimize gelerek müsabakalara katılan başarılı sporcularımıza madalya ve başarı belgelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, 2.Jandarma Eğitim Tugay Komutan Yardımcısı J.Alb. Ali Yıldız ve şube müdürleri takdim etmiştir.