Spor Genel Müdürlüğümüzün 09.05.2014 tarih ve 53956285-000//4908 sayılı yazıları gereği 11 Mayıs 2014 tarihinde Anneler Günü Kutlamaları kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce başta İl Müdürümüz Lütfi DOYUK olmak üzere,  İl Müdürlüğümüzün başarılı sporcuları, antrenörlerimiz ve personelimiz ile birlikte;

    11 Mayıs 2014  tarihinde Bilecik Devlet Hastanesinde Anneliğe ilk adımlarını atmış yeni annelerimiz ve hasta annelerimiz ziyaret edilerek çiçekler verilmiş ve “Güçlü Yarınlar Annelerimizin Eseridir” sloganıyla  Anneler Günü kutlanmıştır.

     12 Mayıs 2014 tarihinde, İlimiz 1. Organize Sanayi Bölgesinde bulunan, neredeyse çalışanlarının tamamı kadın olan Menetral Gıda Sanayi Tic.Ltd. Şti.ne gidilerek buradaki çalışan annelerimiz ziyaret edilmiş, Fabrika Müdürü Yılmaz AKIN ve eşi Ayşe Hanım’ın katılımlarıyla, çalışan annelerimizle hep birlikte sohbet edilmiş “Koşabiliyorken Koş” ve diğer spor aktivitelerine davet edilerek anneler günü kutlanmıştır.

      Aynı gün, İlimiz Huzur evine gidilmiş, burada yaşayan annelerimizin elleri öpülmüş, sohbetler edilmiş,  çiçekler ve hediyeler verilerek anneler günü kutlanmıştır.